Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Havenkwartier Katwijk

september 20, 2017 @ 4:30 pm - 9:30 pm

- Gratis

Hierbij treft u nadere informatie aan voor onze bijeenkomst op woensdag 20 september 2017.

In het hart van Katwijk ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling het project Havenkwartier. Een uniek project op historische grond vlakbij het centrum en op maximaal 10 minuten loopafstand van het strand. Waar vroeger de visindustrie floreerde met zijn visafslag, rederijen en kuiperijen, verschijnen fraaie nieuwbouwwoningen en een autovrije wandelboulevard. Het Havenkwartier heeft een gevarieerd aanbod van appartementen en penthouses, kadewoningen en eengezinswoningen rond een binnenterrein met speelgelegenheid. Een project van BPD uitgevoerd door Aannemers Combinatie Katwijk. Deze combinatie wordt gevormd door onze leden Ouwehand Bouw en Van Rhijn Bouw en door KBM Groep.

Op deze bijeenkomst ontvangen wij u graag om 16.30 uur. De rondleiding en presentatie zullen worden verzorgd door de voornoemde partijen. Parkeren kunt u het beste bij de Rabobank of Digros nabij Rogstraat 2.

Aanmelden gebeurt voortaan niet meer per e-mail maar via de website. Ga hiervoor naar www.redov.nl/agenda/. Desgewenst kunt u deze bijeenkomst ook vanuit onze website exporteren naar uw eigen agenda.

Gegevens

Datum:
september 20, 2017
Tijd:
4:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Privé: Gebouw
Nonnensteeg 1
Leiden,

Organisator

Redov

RSVP

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
september 20, 2017
Tijd:
4:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Privé: Gebouw
Nonnensteeg 1
Leiden,

Organisator

Redov