Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Save the date 16 mei

mei 16, 2018 @ 4:45 pm - 9:00 pm

- Gratis

Beste leden van de REDOV,

Binnenkort viert de REDOV haar 3e lustrum!

Een mooie mijlpaal na vele spreekwoordelijke hoogte- en dieptepunten in 15 jaar netwerken rondom het vastgoed in onze Leidse regio. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het prachtige uitzicht vanaf de Kaisertoren en de enorm diepe parkeergarage naast molen De Valk.

Vooruitlopend op de officiële uitnodiging willen wij u hierbij alvast informeren over de aanstaande lustrumactiviteit. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats op 16 mei a.s. in het centrum van Leiden.

Wij verwachten u in groten getale om 16.45 uur in Scheltema. Om 17.00 uur zal een presentatie verzorgd worden over de vernieuwde Lakenhal. Na deze presentatie lopen wij gezamenlijk naar de Lakenhal voor een zeer interessante rondleiding. Hier vindt u alvast een voorproefje van de uitbreiding en renovatie: http://www.lakenhal.nl/nl/verhaal/nieuwbouw.

Na de rondleiding zullen wij terugkeren naar Scheltema voor de gebruikelijke borrel en zullen we van de nodige culinaire gerechten genieten zodat we niet met een lege maag naar huis gaan.

Binnenkort zult u nader bericht krijgen over deze feestelijke activiteit. Aanmelding zal vervolgens vereist zijn via de aanmeldmodule op onze website. Ditmaal zullen introducees niet toegestaan zijn.

Tot slot, het is nog mogelijk deze mooie happening te sponsoren. Tot uiterlijk 18 april kunt u dit bij ons kenbaar maken via onze website https://www.redov.nl/sponsoring/.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Per van der Kooi
Voorzitter

Gegevens

Datum:
mei 16, 2018
Tijd:
4:45 pm - 9:00 pm
Kosten:
Gratis

Organisator

Redov

RSVP

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
mei 16, 2018
Tijd:
4:45 pm - 9:00 pm
Kosten:
Gratis

Organisator

Redov