Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Verleyding 28 maart

maart 28, 2018 @ 5:00 pm - 7:00 pm

- Gratis

De Verleyding, een project gerealiseerd door Stichting Huisvesting Werkende Jongeren, ligt tussen de Lucebertstraat en de Toussaintkade in Leiden. Het maakt onderdeel uit van het ontwikkelgebied Haagwegterrein dat La Linea Leiden – een samenwerkingsverband van Blauwhoed Groep en Strukton Ontwikkeling – verzorgd heeft. Het bestaat uit totaal 112 appartementen, waarvan 20 eenkamer appartementen met ca. 30m2 woonoppervlak en 92 tweekamerappartementen met ca. 45m2 woonoppervlak.

Ten Brinke Lubbers Projectontwikkeling (TBL) heeft gedurende de ontwikkeling van De Verleyding een ontwerp- en realisatieovereenkomst met de Stichting Huisvesting Werkende Jongeren gesloten. Arie Feij van Stichting Huisvesting Werkende Jongeren en Ronald Lubbers van TBL zullen de presentatie verzorgen van deze bijeenkomst.

Wij ontvangen u graag vanaf 16.45 uur waarna om 17.00 uur de presentatie zal aanvangen. De gebruikelijke netwerkborrel zal aansluitend plaatsvinden bij de Leidse Lente. Parkeren kunt u uiteraard het beste op het Haagweg-parkeerterrein, dan bent u er al bijna.

Graag zien wij u woensdag 28 maart!

U kunt u aanmelden via de website, dus niet meer per e-mail. U kunt deze bijeenkomst ook vanuit onze website exporteren naar uw eigen agenda.

Gegevens

Datum:
maart 28, 2018
Tijd:
5:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

De Verleyding
Lucebertstraat
Leiden, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Redov

RSVP

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
maart 28, 2018
Tijd:
5:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

De Verleyding
Lucebertstraat
Leiden, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Redov